De lees-weet-boeken

 

   

2005 mik is dik. Eerste leesboek, kijkboek, spelletjesboek, doeboek, informatieboek. Vanaf 6 jaar. De Eekhoorn.

2006 Het abc van Tuk. ABC-boek, letter- en cijferboek, opzoekboek, taalspelletjesboek, informatieboek. Vanaf 5 jaar. De Eekhoorn.

2006 Jap is op Joz. Eerste leesboek, kijkboek, spelletjesboek, doeboek, informatieboek. Vanaf 6 jaar. De Eekhoorn.

2007 Het kleurenboek van Max en Kaatje. Boek over kleuren, prentenboek om voor te lezen en om zelf te lezen, met versjes over de kleuren en met aankleedpoppen van Max en Kaatje en hun hondje Tippi. OVanaf 5 jaar. De Eekhoorn.

2008 Po was een muis. Eerste leesboek, kijkboek, spelletjesboek, doeboek, informatieboek. Vanaf 6 jaar. De Eekhoorn.

2008 Het grote abc van Tuk. ABC-boek, letters en dubbelklanken met handgebaren en brailleschrift, letterboek, klankboek, kijkboek, versjesboek, opzoekboek, taalspelletjesboek, informatieboek. Vanaf 5 jaar. De Eekhoorn.

2009 Het grote cijferboek van Tuk. Cijferboek, cijfers, getallen, sommen, plaatjes en versjes met handgebaren en brailleschrift, rekenboek, kijkboek, opzoekboek, rekenatlas. Vanaf 5 jaar. De Eekhoorn.

2010 Het grote beroepenboek van Tuk. Beroepenprentenboek, met veel plaatjes, versjes, pictogrammen, beroepennamen en vragen over beroepen. Vanaf 5 jaar. De Eekhoorn.

2011 Het grote verkeersboek van Tuk. Verkeersprentenboek, met veel plaatjes, versjes, pictogrammen, vervoermiddelen, verkeersborden en spelletjes rondom verkeer en vervoer. Vanaf 5 jaar. De Eekhoorn.